спортно облекло и прическа
мъжка мода пончо елече
мъжка мода шушлеково облекло
пластичен дъждобран
мъжка риза тип пончо
мъжка луксозна мода
копринена луксозна риза
блуза с мексиканско мотиви
мъжка пижама панталон
мъжки луксозни костюми

Черният цвят е преобладаващ в моделите на  Далтън, който е взаимствал идеята от дрехите на  миньорите през далечната  1984 г. когато те стачкуваха. Нека хвърлим око и на слънчевите модели на Topman и Шон Самсон идващи от слънчево Мексико.

Представен е интересен модел на шарена риза тип пончо и риза с копринени върхове и щампи „икат”  от Мароко. Ако предложенията ви се сторят прекалено иновативни, то какво ще кажете за пижама тип панталон.

Мъжка мода пролет/лято 2012г. в Лондон

С денят на мъжката мода се закри тазгодишното издание и седмицата на модата в Лондон. На фона на цялата плеяда от женски модели, за зрителите остана само последния ден да се насладят на хубави мъжки тела и на качественните модели, с които са облечени. Бяха представени спортни облекла и връхни якета на Лу Далтон, пластични дъждобрани на Матю Милър и найлонови шуби за джогинг на Кристофър Шанън. Разбира се не можем да подминем и по-финните материи в облеклата на Патрик Грант.

Нека не забравяме от къде произлизат анцузите, които познаваме. Истината е, че с тези дрехи са били облечени спортистите в началото на 20 век, т.е. в собственните си дрехи, с които са се явявали на състезанията.

Това именно е и отправната точна на сегашните модели спортни облекла. Представени са модели тип "пистов панталон”, с удобно разположени джобчета наподобяващи късите прилепнали облекла на колоездачите.

Свободните тениски и леките ленени якета допълват цялостната картина на експозицията.

Освен неоновите жълти и розови тениски на Мартин Роуз един млад иноватор в мъжката мода, бяха представени и розово лилави панталони на вече познатият JW Anderson, които са подходящи за лятното слънце в топлите дни.

eXTReMe Tracker